Let foreningens administration

ForeningLet er et internetbaseret administrationssystem til foreninger. Det håndterer medlemmer, opkrævninger, abonnementer, regnskab, kommunikation via email og SMS, online tilmelding med mere. Opkrævninger kan fx udsendes via email eller Betalingsservice. Man kan også sætte systemet op til at modtage betalinger med Dankort og MobilePay.

Besøg ForeningLet’s hjemmeside og læs om de mange funktioner, der er indbygget i systemet.

Prisen for at benytte systemet er afhængig af, hvor mange af systemets funktioner, man ønsker at benytte – og  hvor mange medlemmer, der er i den forening, som skal bruge systemet.

Grundlæggende kan man vælge mellem 3 modeller: Bronze, sølv og guld. Læs her om de 3 modeller – og hvad det koster at benytte dem.

OBS Som medlem af SAMMUS, får du en rabat 40 kr. på den månedlige betaling – og hvis mere end 15 SAMMUS-medlemmer vælger at benytte systemet, stiger den månedlige rabat til 60 kr.

Desuden skal SAMMUS-medlemmer IKKE betale oprettelsesgebyret på 2.000 kr.

Et af modulerne i ForeningLet, er det simpelt og brugervenligt hjemmesideprogram, som gør det let at oprette og løbende ajourføre en hjemmeside, idet flere oplysninger fra administrationsprogrammet automatisk overføres til hjemmesiden. Læs mere om oprettelse og brug af hjemmeside.

OBS Som medlem af SAMMUS, skal du kun betale 29 kr. om måneden for at benytte hjemmesidefunktionen (normalpris 59 kr.)

Læs mere om administrationssystemet på www.foreninglet.dk  Her kan du også få et indblik i, hvad systemet kan, ved at benytte dig af muligheden for gratis at oprette en  gratis forening – eller prøve en demo af medlemssystemet. På siden kan du også finde en demonstrationsvideo.

Hvis jeres forening har spørgsmål til systemet eller ønsker at gøre brug af systemet, skal I blot kontakte ForeningLet på tlf.  42 90 18 21 – eller pr. mail kontakt@foreninglet.dk.

Husk at oplyse, at I er medlemmer af SAMMUS.

I er også velkomne til at kontakte SAMMUS på kontakt@sammus.dk – hvis I har spørgsmål til aftalen med ForeningLet.