Kommende kurser

SAMMUS udbød i efteråret 2022 4 SOME-kurser, men fik desværre kun afviklet den ene, nemlig på Designmuseet i København mandag den 7. november:

SAMMUS udbyder igen kurset i foråret 2023 – men hvis der er medlemsforeninger, som er interesserede i at kurset afvikles lokalt – og hvis man kan stille med et passende antal deltagere (5-6 stk.), er man velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at arrangere et kursus hos jer.

Kurset har følgende indhold:

SoMe-kursus (kursus i brugen af sociale medier):

Målgruppe
Dette kursus er et introforløb for bestyrelsesmedlemmer i museumsforeninger eller foreningsejede/drevne museer med interesse for at bruge tekst og foto på de sociale medier som en del af foreningens kommunikation.
Kurset henvender sig primært til nybegyndere og letøvede brugere af sociale medier.

Indhold
I dette begynderkursus får deltagerne en introduktion til forskellige medier (primært Facebook og Instagram) og en letanvendelig og praktisk gennemgang af, hvordan man kan producere fængende indhold i form af tekster, billeder, video, stories, reels og alt derimellem. Derudover får deltagerne en introduktion til, hvordan de kan måle deres resultater for at se, hvad der virker.

 

Spørgsmål vedr. kurset:

Evt. spørgsmål om kurset – eller hvis man ønsker kurset afholdt lokalt – er man velkommen til at kontakte Steen Hjorth – kontakt@sammus.dk