Kommende kurser

SAMMUS inviterer i foråret 2023 til følgende SoMe-kurser (brugen af sociale medier):

  • Mandag den 17. april kl. 10 – 15 på Johannes V. Jensen og Thit Jensen Museum, Søndergade 48, 9640 Farsø (kurset afvikles i samarbejde med museets støtteforening)
  • Lørdag den 13. maj kl. 10 – 15 på Glud Museum, Museumsvej 44, 7130 Juelsminde
  • Mandag den 15. maj kl. 10 – 15 på Museum Hovedgården, Hovedgårdsvej 7, 8600 Silkeborg (kurset afvikles i samarbejde med Silkeborg Museumsforening)

Medlemsforeninger, som er interesserede i at kurset afvikle et lokalt SoMe-kursus – og kan stille med et passende antal deltagere (5-6 stk.), er man velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at arrangere et kursus hos jer.

Kurset har følgende indhold:

SoMe-kursus (kursus i brugen af sociale medier):

Målgruppe
Dette kursus er et introforløb for bestyrelsesmedlemmer i museumsforeninger eller foreningsejede/drevne museer med interesse for at bruge tekst og foto på de sociale medier som en del af foreningens kommunikation.
Kurset henvender sig primært til nybegyndere og letøvede brugere af sociale medier.

Indhold
I dette begynderkursus får deltagerne en introduktion til forskellige medier (primært Facebook og Instagram) og en letanvendelig og praktisk gennemgang af, hvordan man kan producere fængende indhold i form af tekster, billeder, video, stories, reels og alt derimellem. Derudover får deltagerne en introduktion til, hvordan de kan måle deres resultater for at se, hvad der virker.

 

Spørgsmål vedr. kurset:

Evt. spørgsmål om kurset – eller hvis man ønsker kurset afholdt lokalt – er man velkommen til at kontakte Steen Hjorth – kontakt@sammus.dk